Εκδηλώσεις

Γαμήλιες δεξιώσεις

Η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του Hotel Panorama Thessaloniki με τη μαγευτική βεράντα, αποτελεί μία ιδιαίτερη επιλογή για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Το επιβλητικό μαρμάρινο δάπεδο, το δέσιμο ζεστών χρωμάτων και οι γαλλικού ύφους επενδύσεις αποτελούν έναν μοναδικό, από πλευράς αισθητικής, χώρο. Η ευρηματική διαρρύθμιση της αίθουσας επιτρέπει την πραγματοποίηση των πιο μικρών αλλά και μεγάλων γαμήλιων δεξιώσεων, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εκμεταλλευόμενοι την προνομιακή βεράντα του ξενοδοχείου πάνω από την βραδινή Θεσσαλονίκη. Το φιλικό περιβάλλον, η άριστη εξυπηρέτηση, η μεγάλη ποικιλία προτάσεων και η ευελιξία στις προσωπικές επιλογές, σε συνδυασμό με τη σπιτική κουζίνα και την επαγγελματική εμπειρία του προσωπικού, συνθέτουν μία ιδανική πρόταση για τη δεξίωσή σας και την πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας σας.  

Η γαμήλια σουίτα με την πιο ρομαντική θέα της πόλης αποτελεί, σίγουρα, την πιο πετυχημένη επιλογή για μια αξέχαστη πρώτη νύχτα γάμου! 

Προσφορές που συνοδεύουν το πακέτο γάμου:

  • Ατομικός Λογαριασμός Πρόσβασης στην εφαρμογή EventReception για τη σωστή και εύκολη διαχείριση της δεξίωσής σας  
  • Welcome drink κατά την είσοδο των καλεσμένων σας στη δεξίωση
  • Γαμήλια τούρτα για το ζευγάρι και τους καλεσμένους
  • Μία φιάλη Σαμπάνιας για το ζευγάρι με το κόψιμο της τούρτας
  • Μουσική κάλυψη με επαγγελματία Dj και τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό
  • Δωρεάν διαμονή στη Γαμήλια Σουίτα με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη και δυνατότητα late check out
  • Πλούσιο πρωινό στη Σουίτα ή στον αμερικάνικου τύπου μπουφέ του ξενοδοχείου
  • Ο κεντρικός στολισμός των τραπεζιών με φυσικά λουλούδια
  • Ειδικές τιμές για κρατήσεις δωματίων στο Hotel Panorama Thessaloniki για τους καλεσμένους της δεξίωσης
  • Μία δωρεάν διανυκτέρευση στο Hotel Panorama Thessaloniki στην πρώτη σας επέτειο

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link 

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλ. +30 2310 344871 ή email: events@hotelpanorama.gr 

Εκδηλώσεις

Το Hotel Panorama Thessaloniki μπορεί να διοργανώσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, όπως εταιρικά ή ιδιωτικά δείπνα, βαπτίσεις, χορούς συλλόγων, κοπή πίτας, παιδικά πάρτυ και ό,τι άλλο χρειάζεστε . Η πολυετής πείρα μας και η ποιότητα του εστιατορίου Asteria αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή διοργάνωση κάθε εκδήλωσης. Η έμπειρη ομάδα εκδηλώσεων έχοντας στο ενεργητικό της την άρτια διεκπεραίωση πολλών μεγάλων events, είναι έτοιμη να αγκαλιάσει την δική σας δεξίωση και να μετατρέψει κάθε σας επιθυμία σε πραγματικότητα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε την ιδιαίτερη πρότασή μας, που ταιριάζει σε εσάς. 

Σεμινάρια

Η αίθουσα «Alexandros» αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τη διοργάνωση επιχειρηματικών και επιστημονικών σεμιναρίων, παρουσιάσεων, δειγματισμών και συναντήσεων, με χωρητικότητα έως 120 άτομα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, διαθέτει φυσικό φωτισμό και μοναδική θέα στη Θεσσαλονίκη. Ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός και η άριστη εξυπηρέτηση από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσής σας. Για μεγαλύτερες εκδηλώσεις προσφέρεται η πολλαπλών χρήσεων αίθουσα «Asteria», επίσης με φυσικό φωτισμό και θέα τη Θεσσαλονίκη.